Rabobank BeachFest powered by Mikasa | Rabobank Beachfest
840
page-template-default,page,page-id-840,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,columns-4,qode-theme-ver-13.5,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive

Rabobank

Rabobank Beachfest wordt mede mogelijk gemaakt door Rabobank Nederland;

 

‘Als grootste lokale sponsor is de Rabobank nauw verbonden met een groot aantal verenigingen, stichtingen en clubs in Nederland. Wij ondersteunen verenigingen met ambitie. Niet vanaf de zijlaan, maar samen met hen. Omdat we begrijpen dat verenigingen van ongekend belang zijn voor de toekomst. Ze versterken de samenleving en zorgen voor sociale samenhang.’

 

Rabobank is sinds afgelopen jaar in het volleybal gestapt en ondersteunt de topteams. Maar zeker niet alleen de toppers! Er worden verschillende volleybalprojecten ondersteund, waar Beachfest één van is.

Samen met Rabobank gaan we zoveel mogelijk mensen tijdens het EK Beachvolleybal laten sporten op de mooie stranden van Nederland.

 

Dus verzamel je vrienden, kom naar het strand en doe de hele week mee met verschillende activiteiten tijdens dit grote volleyfeest!