Rabobank BeachFest powered by Mikasa | Programma
291
page-template-default,page,page-id-291,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,columns-4,qode-theme-ver-13.5,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive

Trainingen

Het hoofdingrediënt voor Beachfest: het plezier van jezelf verbeteren in beachvolleybal!

Daarom tijdens Beachfest een trainingsweek onder leiding van topcoaches uit Nederland en het buitenland. De hele week elke dag trainen, of voor een losse training inschrijven. Kan allemaal! Als je inschrijft voor de vroege sessies kun je in de middag gewoon naar je werk, of de hele dag op het strand hangen. De  ideale beachvolleybalweek volgens jouw eigen recept!

Beleef het ultieme beachleven!

Toernooien

‘Zullen we een potje spelen?!’ Uiteindelijk is er niks mooier dan het spelen van wedstrijden, het is de essentie van beachvolleybal. En Rabobank Beachfest is daarvoor natuurlijk een perfecte gelegenheid! We hebben het super toffe en unieke King & Queen of the Beach-toernooi. Je strijdt voor de titel en eeuwige roem. We spelen een Glow In The Dark-toernooi op een zwoele zomeravond na zonsondergang. Een 4×4 toernooi en het Junior Beach Circuit. Of je nu geen volleybalervaring hebt of Eredivisie speelt, er zit wat voor je bij, dus trommel je vrienden op en kom beachen op het leukste strand van Nederland!

Beachfest

Wil je leren, of wil je vooral genieten? Maakt niet uit, want tijdens Beachfest kun je zelf je optimale programma samenstellen.
Naast de trainingen en toernooien organiseren we van alles voor de perfecte strandweek. Een feestje, de stad bezoeken, gezelligheid!

Heb je zelf wensen of tips, laat het ons weten!