Rabobank BeachFest powered by Mikasa | Eilers Sport
829
page-template-default,page,page-id-829,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,columns-4,qode-theme-ver-13.5,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive

Beachfest, Powered by Eilers Sport

Eilers Sport is onze leverancier voor al het sportmateriaal. Je vindt er werkelijk van alles! Alles wat je nodig hebt, en zelfs de dingen waarvan je niet wist dat je ze nodig had! Met name interessant dat ze de importeur zijn van Mikasa!

Op het EK Beach wordt er bijvoorbeeld ook gespeeld met de beachvolleyballen van Mikasa. En wij snappen wel waarom!

Daarom zijn we ook heel blij met onze partner voor onze week vol volleyfestiviteiten.
Bij De Beachvolleybalschool en Barefoot Beach Camps is Mikasa ook de enige bal waar mee gespeeld word. Want wat ons allemaal betreft, is het de fijnste bal om mee te beachvolleyballen!

Mikasa maakt verschillende beach- en zaalvolleyballen, maar heeft ook kleding en andere sportbenodigdheden. Allemaal te verkrijgen via Eilers Sport. Check hun site voor alle informatie!

Bij al de Beachfest-activiteiten spelen we met Mikasa’s. Wil je zelf een toffe Mikasa? Dat kan natuurlijk! Je vindt ze bij de stadions en onze locatie.

20171006_170037