Rabobank BeachFest powered by Mikasa | De Beachvolleybalschool
301
page-template-default,page,page-id-301,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,columns-4,qode-theme-ver-13.5,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive

De Beachvolleybalschool

De Beachvolleybalschool is gevestigd in Den Haag. In de zomer trainen er meer dan 550 mensen wekelijks op het mooie strand van Scheveningen. Afgelopen jaar vierden we ons 10-jarige jubileum!

 

Met een unieke locatie bij het The Hague Beach Stadium, een heleboel toffe trainers en hoop geweldige beachers is het dé hotspot om te trainen in Zuid-Holland.

 

We zijn heel enthousiast over het feit dat er weer een fantastisch toernooi in Nederland is! We willen van het EK Beach 2018 graag een ongekend volleybalfeest maken met een heleboel beachvolleybal en uitstapjes naar de stadions. Ons doel? Zoveél mogelijk mensen laten kennis maken met de aller leukste sport van de wereld!!! 🙂

 

Behalve trainen, kun je bij ons ook competitie spelen, mee doen aan toernooien, of één van de andere activiteiten. Wil je af en toe mee doen? Hou dan de Facebook pagina in de gaten. We zien je heel graag op Scheveningen!!

 

Bezoek de website van De Beachvolleybalschool.