Rabobank BeachFest powered by Mikasa | Barefoot Beach Camps
303
page-template-default,page,page-id-303,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,columns-4,qode-theme-ver-13.5,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive

Barefoot Beach Camps – Celebrate the Beachlife

 

Bij Barefoot Beach Camps zitten we ‘t liefst met onze blote voeten in ‘t zand. En als we ‘t dan helemaal voor ‘t zeggen hebben, dan graag op de allermooiste stranden van de wereld, met een beachvolleybal onder de arm.
Nu hebben we ‘t in principe ook voor ‘t zeggen bij Barefoot. En dus organiseren we de tofste beachreizen. Zo zijn we elke lente en elke herfst te vinden op de stranden van Sunsation Beach in het Spaanse Gandía, een stukje onder Valencia gelegen. Hier brengen we samen met onze zusterorganisaties in Zweden en Duitsland honderden beachliefhebbers samen voor een actieve week met heel veel beachvolleybal, training van topcoaches, toffe toernooien en heel veel ontspanning.
Zo’n week willen we in ons eigen Scheveningen ook wel! Daarom midden in de zomer, tegelijk met het EK Beach, Beachfest! Op alle manieren beachvolleybal vieren! Zelf trainen, toernooien spelen, en op de tribune bij het EK genieten van topsport!