Rabobank BeachFest powered by Mikasa | 7 redenen om BEACHFEST te bezoeken!
879
post-template-default,single,single-post,postid-879,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,columns-4,qode-theme-ver-13.5,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive

7 redenen om BEACHFEST te bezoeken!

Denk even aan de redenen die jij nodig hebt om een balletje te gaan slaan? Daar is niet veel voor nodig toch? Toch hebben we voor iedereen die nog een duwtje kan gebruiken even op een rijtje gezet waarom je deze zomer er niet onderuit komt om mee te doen met  het nieuwste beachvolleybalfestival van Nederland: BEACHFEST. Hier volgen zeven zetjes in je rug om om BEACHFEST te bezoeken!

 

  1. Scheveningen strand

Het strand van Scheveningen is en blijft het beachvolleybalstrand van Scheveningen. Bij het Noordelijk Havenhoofd ademt alles beachvolleybal. Als je hier niet geïnspireerd raakt om meer te gaan trainen, je techniek en tactieken verder bij te schaven, waar dan wel? Tijdens BEACHFEST staan er standaard minimaal 10 velden waar je je uit kunt leven. Alleen, of met je vrienden natuurlijk.

 

  1. Ontmoet nieuwe vrienden

Super als je vrienden er ook bij zijn natuurlijk, maar het mooie aan beachvolleybal vinden wij die open sfeer. Je bent altijd welkom om mee te doen! Of het nou tijdens een partijtje is, of voor een lekkere training. Iedereen kan meedoen, en iedereen vind het leuk om andere spelers te ontmoeten. Tijdens BEACHFEST maak je gegarandeerd nieuwe vrienden. En misschien doe je wel een leuk logeeradresje op aan de andere kant van het land. Altijd handig!

 

  1. Word de eerste King of Queen van NL

Voor het eerst organiseren we in Nederland een OPEN King/Queen of the Beach Toernooi buiten op het strand. Jij kunt dus gekroond worden tot de allereerste King of Queen van Nederland. (Nou ja, op het gebied van beachvolleybal dan. Voor alle andere dingen hebben we onze Willy natuurlijk). Het mooie aan King of the Beach is dat het draait om jouw individuele kwaliteiten als speler, maar ook om jouw mogelijkheden om samen te spelen met spelers die je helemaal niet kent. Degene die daar het beste in is, die wordt de KING en QUEEN. Ben jij dat?

 

  1. Trainingen van internationale coaches

Het EK Beach is een mooie gelegenheid om lekker een paar dagen vrij te nemen. Lekker ’s middags een paar wedstrijden kijken in het Zuiderpark. Maar als je toch vrij bent, waarom dan niet iedere ochtend lekker naar het strand voor één van de trainingen? We hebben echt superleuke trainers die je een hoop gaan bijbrengen. O.a. de Britten Chris Gregory en onze eigen Sunsation Beach favoriet Issa Batrane zijn van de partij! Dat wil je niet missen!

 

  1. Glow in the Dark – outdoor

Volgens het KNMI is er op donderdag de meeste kans op een zwoele avond. Voeg daar nog een beetje Glow in the Dark aan toe en je hebt de garantie voor een heel mooi toernooitje. De eerste Glow in the Dark outdoor. We starten dus als het donker is en gaan door tot even na twaalven. Daarna uiteraard gevolgd door een paar lekkere drankjes in het beachhouse. Onze eigen weersvoorspelling: Een warme avond met kans op stappen!

 

  1. Het EK Beach hoort erbij!

Ben je dan toch in Den Haag om lekker zoveel mogelijk op het strand te staan, dan wil je ook de toppers in het Zuiderpark niet missen natuurlijk. Dus daarom kun je ook via BEACHFEST aan je kaartjes voor de wedstrijden in Den Haag komen. Wij willen namelijk ook overal bij zijn! Ons programma is zo gemaakt dat je zoveel mogelijk van het EK kunt meemaken, dus zo sla je twee vliegen in één klap.

 

  1. Party hardy!

Hoe eindig je een week vol met toffe events en leuke mensen? Door ze bij elkaar te brengen natuurlijk! Dan draai je een paar plaatjes, je doet er wat drankjes bij, misschien nog een leuk thema en je hebt de perfecte mix voor een mooie beachparty. Daar wil je toch bij zijn? En weet je wat het lekkerst is? De EK-finales op zondag beginnen pas in de middag, dus we kunnen allemaal heerlijk uitbrakken en dan genieten van de mooiste wedstrijden (met hopelijk een Nederlands team erin)!

 

Check hier het complete programma van BEACHFEST!

 

Geen reactie's

Geef een reactie